Algklassilaste vaheaeg: tahaks palju magada!

Merje Pors
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia Eesti Keskkooli õpilased Krišjaanis, Robert,Ronja ja Anna. Keskel istub nende õpetaja Ivika Keisele.
Riia Eesti Keskkooli õpilased Krišjaanis, Robert,Ronja ja Anna. Keskel istub nende õpetaja Ivika Keisele. Foto: Artur Sadovski

Eilsel noorte laulu- ja tantsupeo avaüritusel uuris Postimees.ee algklassilaste käest, mida põnevat nad eile alanud koolivaheajal teevad. Muu hulgas kavatsevad lapsed kasutada luksust magada kauem kui see tavalisel koolipäeval võimalik on.

Postimees.ee küsitletud kuue lapse vaheaeg algas Tallinnasse tulekuga ning tantsu- ja laulupeo avalöögiga, kuid edasi on laste plaanid juba erinevad.

«Mina olen terve koolivaheaja Tallinnas. Mul oli juba Viljandis välja plaanitud, et lähen 5D kinno ja igasuguseid põnevaid asju teen,» rääkis Viljandi maagümnaasiumi 2. klassi õpilane  Aksel.

Tema klassikaaslane Emma-Marta veedab samuti osa vaheajast pealinnas. «Ma tulen kolmapäeval või neljapäeval jälle Tallinnasse. Siis tulen vanalinna ja kõnnin Solarisse ja raamatupoodi.»

Samuti Viljandi maagümnaasiumis õppiv Killi kavatseb aga kaua magada ja peale selle peab ta plaani minna Tartusse ning niisama emaga koos aega veeta.

Riia Eesti Keskkooli 3. klassi õpilane Robert kasutab samuti võimalust kaua magada: «Mina olen vaheajal kodus. Magan palju ja mängin arvutiga.»

Tema klassikaaslane Krišjaanis püüab vaheajal muu hulgas Eno Raua «Naksitrallid» läbi lugeda, peale selle kavatseb ta mängida ja koomikseid lugeda.

Samuti Riia koolis õppiv Ronja tahab vaheajal lihtsalt koolist puhata ning täpsemaid plaane ta veel välja mõelnud ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles