Kapo hakkab teeneteriste jagama

Merje Pors
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kapo teeneteristi I klass.
Kapo teeneteristi I klass. Foto: eoigus.just.ee

Kaitsepolitseiamet (kapo) hakkab alates sellest aastast välja andma teeneteriste, et tunnustada nii oma väljapaistvaid teenistujaid kui ka ametiväliseid isikuid hea töö eest.

Kapo tunnustab oma teenistujaid silmapaistvalt heade töötulemuste eest teeneteristi I klassiga ning ametiväliseid isikuid tulemusrikka koostöö eest teeneteristi II klassiga, selgub siseministri määruse eelnõust.

Teeneteristide väljaandmine on plaanitud üldjuhul kaitsepolitsei loomise aastapäevaks, 12. aprilliks. Erandina võib teeneteriste anda ka muul ajal. Taotluse teeneteristi andmiseks teeb kaitsepolitseiameti peadirektor, risti andmise otsustab aga siseminister.

Määrus jõustub juba 10. aprillil 2011. aastal – seega esimesed teeneteristid saab kapo välja jagada juba vähem kui kuu pärast toimuval kapo loomise aastapäeval.

Seni on kapo oma parimaid töötajaid saanud tunnustada Aasta kaitsepolitseiniku märgi, teenistusstaaži märgi, kaitsepolitsei teeneteplaadi ja kaitsepolitsei aukirjaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles