Spordi lühiuudised

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Tuulbergi Katariina II (Pärnu Jahtklubi) Kreekas - Katariina II meeskonnas purjetasid Aivar Tuulberg, Karl-Hannes Tagu, Lorenzo Bodini, Kevin Grass, Raul Grigorjev, Christopher Juul, Juhan Kolk ja Peter Šaraškin.
Aivar Tuulbergi Katariina II (Pärnu Jahtklubi) Kreekas - Katariina II meeskonnas purjetasid Aivar Tuulberg, Karl-Hannes Tagu, Lorenzo Bodini, Kevin Grass, Raul Grigorjev, Christopher Juul, Juhan Kolk ja Peter Šaraškin. Foto: Andrea Carloni

Postimees.ee ja Kanal 12 otsepilt

TÄNA

19.00 Bigbank Tartu – Rakvere Võrkpalliklubi (Eesti võrkpallimeistrivõistluste poolfinaal)

HOMME

4.05 Gonzaga Bulldogs – Nort Carolina Tar Heels (NCAA finaal)

«Ta on ju venelane ning venelased ei suuda alkoholile vastu panna.» 1973. aastal maailma tennisedetabeli kõrgeimas tipus olnud rumeenlane Ilie Năstase andis venelanna Maria Šarapova ausale ülestunnistusele karmi hinnangu.

15 aasta, 10 kuu ja 30 päeva vanusena lõi Ronaldo Tiismaa Eesti jalgpallimeistrivõistlustel värava ja tõusis sellega Premiumi liiga rekordiomanikuks.

Copy
Tagasi üles