Häädemeeste volikogu sai võimuvahetuse järel keskerakondlasest esimehe

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembit Künnapas.
Lembit Künnapas. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Häädemeeste vallavolikogu esimeheks valiti Keskerakonna liige Lembit Künnapas. Senisele esimehele, valimisliidus Ühtne Koduvald kandideerinud Andrus Soopalule, avaldas volikogu umbusaldust.

Künnapas teatas erakonna saadetud pressiteates, et Keskerakonna ja IRLi koalitsiooni esmane eesmärk Häädemeestes on tegeleda haldusreformiga ja läbi viia lõpule ühinemine Tahkuranna vallaga, mis on kahe valla suur soov. «Oleme volikogus võtnud eesmärgiks konstruktiivse koostöö nii omavahel kui ka vallavalitsuse liikmetega, kes jätkavad oma tööd võimuvahetusest hoolimata,» lausus ta. 

Volikogu uus esimees ütles, et kui IRLi ja Keskerakonna koostöö on varasemalt jäänud erimeelsuste taha, siis nüüdseks on see ületatud. «Kindlasti tuli paljudele üllatuseks minu ja volikogu aseesimehe Urmas Aava koostöö, kuid valla arenguks on ühine rada vajalik ja see ongi lõppkokkuvõttes kõige olulisem,» ütles Künnapas ja lisas, et ta ei näinud võimalust koostööd valimisliiduga Ühtne Koduvald jätkata.

Häädemeeste vallavolikogus on 15 liiget: üks liige Keskerakonnast, viis liiget on IRLil ning kaks inimest valimisliidul Rannatee. Valimisliidul Ühtne Koduvald on seitse volinikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles