Aaviksoo andis Soome suursaadikule Kabulis teeneteristi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Aaviksoo
Jaak Aaviksoo Foto: Liis Treimann

Soome suursaadikule Kabulis ja endisele Soome kaitseministeeriumi asekantslerile Pauli Järvenpääle anti ministeeriumis toimunud tseremoonial kaitseministeeriumi II klassi teeneterist.

Aastatel 2002-2010 Soome kaitseministeeriumi kaitsepoliitika asekantslerina töötanud Järvenpää sai teeneteristi pikaajalise panuse eest Eesti ning Soome kaitsealase koostöö arendamisel, teatas ministeeriumi pressiesindaja.

Kaitseministeeriumi II klassi teeneteristi on tänavu saanud veel kaitseväe peastaabi ülem kolonel Riho Terras, kaitseressursside ameti peadirektor Kairi Rikko ja Kaitseliidu ülem kolonelleitnant Raivo Lumiste.

Kaitseministeeriumi teeneterist asutati 1998. aastal 24. veebruaril kolmeklassilisena ja annetamiseks isikutele, kellel on väärilisi teeneid Eesti riigi kaitsmisel, riigikaitse ülesehitamisel ning kindlustamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles