«Pealtnägija»: Meelis Pai süüdistab Taavi Aasa korruptsioonis (2)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Pai.
Meelis Pai. Foto: Toomas Huik

Meelis Pai ütles «Pealtnägijale» antud intervjuus, et Linnahalli afääris püüdis Keskerakond ja konkreetselt Taavi Aas suunatud projekteerimiskonkursiga raha parteikassasse kantida. Pai sõnul hoidis temast alanud skandaal ära kahtlase konkursi, mis nüüd tehakse uuesti ja läbipaistvalt.

«Ma lasksin mitu korda mitut moodi uurida-puurida, kas see kõik on õige. Ma käisin koos vandeadvokaadiga Taavi Aasa juures. Ma saatsin e-maile, kirju, et see on ebaseaduslik, see tuleb lõpetada, enne kui hilja ei ole. Ma hoiatasin kohe, et sellest tuleb väga suur jama,» rääkis Pai saates.

Pai juttu kinnitavad ka paberid ja kaadri taga paljud teemaga seotud inimesed. Kokku näib, et ehkki viimasel ajal räägitakse tüdimiseni sellest, et Pai tegi endaga veidra lepingu - mida ta ka tegi - siis tegelikult võis ta ära hoida suurema kantimise.

«Mul on kahju, et Meelis Pai üritab leida konflikti sealt, kus seda pole ja vaikib nendest asjaoludest, kus konflikt ilmselgelt tekkis,» kommenteeris Pai süüdistusi Taavi Aas.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles