Tippjuhil Sven Pertensil lasub süüdistus kelmusekatsele kaasaaitamises

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lemminkäinen Eesti endine tegevjuht Sven Pertens.
Lemminkäinen Eesti endine tegevjuht Sven Pertens. Foto: Liis Treimann

Lääne ringkonnaprokuratuur süüdistab Eesti ühe suurima teedeehitusfirma eesotsas olevat Sven Pertensit soodustuskelmuse katsele kaasaaitamises. Pertens ise eitab igasugust süüd.

Möödunud aasta suvel kirjutasid uudisteportaalid, et Lemminkäinen Eesti tegevjuht Sven Pertens lahkub ettevõttest. Selleks hetkeks oli mehel samas ettevõttes staaži kogunenud juba ligi 20 aastat.

Mullusuvises pressiteates sõnas mees, et plaanib veidi puhata ja minna siis vastu uutele väljakutsetele. Käesoleva kuu algul asuski ta Eesti ühe suurima teedeehitusfirma TREV-2 etteotsa.

Alanud nädalal on aga Pärnu maakohtu Kuressaare kohtumajas kavas eelistung kriminaalasjas, mille keskele on tunnustatud tippjuht sattunud. Kas pikale karjäärile Lemminkäinenis panigi põntsu kriminaalasi? «Ei-ei, need on kaks täiesti erinevat asja,» lausus Pertens Postimehele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles