Noored tennisemehed tõid kastanid tulest välja

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma näitas kodusel turniiril klassi.
Kenneth Raisma näitas kodusel turniiril klassi. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Esireketi Jürgen Zopi puudumine ei seganud Eesti tennisemeeskonnal eesmärki saavutamast. Tallinnas võideti Monacot 3:2 ja Davis Cupi Euro-Aafrika tsooni II grupi turniiril on Eestil koht olemas ka järgmiseks aastaks. Kolmandasse gruppi kukkumine polnud hetkekski ohus, sest võit kindlustati juba laupäevase paarismänguga.

19-aastased Kenneth Raisma ja Mattias Siimar tegid Monaco duoga Romain Arneodo/Benjamin Balleret sotid selgeks nelja setiga. Eestlaste võidupunktideks märgiti 4:6, 6:1, 6:2, 7:6. Reedel olid üksikmängudes edukad Eesti kogenuim mängija Vladimir Ivanov ja Raisma, eilsetes matšides pidid vennad Mattias ja Kristofer Siimar aga vastaste paremust tunnistama.

Raisma ja Mattias Siimari edu paarismängus oli tennisenädalavahetuse tipphetk. Ehkki Raisma ja Siimar kaotasid esimese seti, suudeti end koguda, mängu tagasi tulla ning näidata kõrgel tasemel tennist. «Tegelikult me ei mänginud esimeses setis ka kehvasti. Lihtsalt oli kehv oma servigeim ning natuke ebaõnne. Teise ja kolmanda seti kohta võib aga öelda, et enam paremini ei saa mängida,» rääkis Raisma mängujärgses intervjuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles