Taburettidest said kaksikud 

Tootedisaini tudeng Veronika Anders mäletab lapsepõlvest hästi kolme jalaga taburette, mis olid nii ebakindlad, et ta pidevalt nende pealt maha pudenes. «Kuna need on aga nii ägedad, siis otsustasin need stabiilsemaks muuta,» rääkis neiu. Nii sündiski kahest kolme jalaga taburetist nelja jalaga pink. Hiljem liitis ta omavahel veel ka kolm taburetti. Pinkide pealispinda on küll kohendatud, kuid need jätavad siiski vana mulje.
Taburettidest said kaksikud Tootedisaini tudeng Veronika Anders mäletab lapsepõlvest hästi kolme jalaga taburette, mis olid nii ebakindlad, et ta pidevalt nende pealt maha pudenes. «Kuna need on aga nii ägedad, siis otsustasin need stabiilsemaks muuta,» rääkis neiu. Nii sündiski kahest kolme jalaga taburetist nelja jalaga pink. Hiljem liitis ta omavahel veel ka kolm taburetti. Pinkide pealispinda on küll kohendatud, kuid need jätavad siiski vana mulje. Foto: Peeter Langovits

Kunstiakadeemia toote- ja tekstiilidisaini üliõpilaste näitusel Tallinnas näeb taburettidest, üksikuks jäänud sokkidest-kinnastest, arvuti klaviatuuridest ja muust vanast kraamist valmistatud esemeid.

Kommentaarid
Copy