Trans üllatas kodus Kaljut

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas valmistas suurüllatuse Narva Trans, alistades 6. voorus koduväljakul 1:0 Nõmme Kalju. Mängu ainsa värava lõi 61. minutil kiirest vasturünnakust Ioan Jakovlev.

Ehkki Kalju oli kolm päeva varem pidanud karikasarja veerandfinaalis raske kahetunnilise lahingu Infonetiga ja selle kaotanud, ei tahtnud kaitsja Karl Mööl sealt vabandusi otsida. «Hooaja alguses ei tohiks sellised mängud meid rütmist välja lüüa. Pigem on asi selles, et meil võib-olla puudub plaan B, aga vastased on meie esialgse rünnakuplaani läbi hammustanud,» arutles Mööl. «Ega Transil värava löömiseks liiga palju häid variante ei olnud, aga see näitab nende kvaliteeti, kui nad suudavad ikkagi ühe ära lüüa.»

Tänavu vaid Infonetile ja Levadiale kaotanud, ent nüüd väärt võidu kätte saanud Transi väravavaht Artur Kotenko sõnas, et kolme punkti oodati kaua. «Mängisime distsiplineeritult ning suutsime ka taga null hoida. Üritasime kaitses riske vältida ja keskenduda kontrarünnakutele. Seekord läks läbi!» Kotenko lisas, et ehkki meeskond on noor ning tagala moodustavad vähekogenud mängijad, tõestavad tulemused peatreener Adjam Kuzjajevi head tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles