Tänavapuhastajate töörütmi dikteerib ilm

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esialgu peavad tänavapuhastajad kevadkoristuse asemel libedusetõrjega tegelema.
Esialgu peavad tänavapuhastajad kevadkoristuse asemel libedusetõrjega tegelema. Foto: Kristjan Teedema

Ilmaprognooside kohaselt jätkavad Tallinna tänavapuhastusfirmad kuni järgmise nädala lõpuni, mil õhutemperatuurid taas pluss poolele tõusevad, tavapäraste kevadtalviste koristustöödega.


«Paljudel tänavatel, kus rentslid on juba lahti sulanud, toimub kommunaalameti hooldusosakonna juhataja kinnitusel tänavate kuivpuhastus, kuid tegemist on temperatuuride tõttu siiski ainult päevase tegevusega, mis ei võimalda pesemist,» ütles kommunaalameti hooldusosakonna juhataja Ago Vill.

Puhastustööd jätkuvad kooskõlas ilmastikutingimustega ja vastavalt lume sulamisele valitakse Villi sõnul sobivad hooldusmeetmed. «Linna eesmärk on ka käesoleval aastal jõuda peatänavate kevadkoristus lõpetada 1. maiks, kui ilmastikutingimused seda võimaldavad,» lausus Vill.

Kevadised hooldustööd, mis hõlmavad liikluskorraldusvahendite korrastust, teerajatiste puhastamist ning talihoolduse käigus libedustõrjeks kasutatud puistematerjali jääkide äravedu, peavad Villi kinnitusel olema lõpetatud 15. maiks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles