Omanik sai tagasi 14 aasta eest varastatud jalgratta

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei tagastas Saaremaal omanikule 14 aastat tagasi varastatud jalgratta, mis leiti mahajäetuna kuuseheki juurest.
Politsei tagastas Saaremaal omanikule 14 aastat tagasi varastatud jalgratta, mis leiti mahajäetuna kuuseheki juurest. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei tagastas Saaremaal omanikule 14 aasta eest varastatud jalgratta, mis leiti Lääne-Saare vallas mahajäetuna kuuseheki juurest. Täpselt samasugune juhtum, kui omanik sai varastatud jalgratta tagasi 14 aastat hiljem, oli Saaremaal ka möödunud kevadel.

Mändjala külas teatati politseile jalgrattast, mis juba nädal aega ühe kuuseheki juures seisab ja omanikku ootab. Lähemal uurimisel selgus, et tegu oli rattaga, mis varastati juba 14 aasta eest. Nüüd toimetati see omanikule tagasi, teatas politsei- ja piirivalveamet.

Kuressaare politseijaoskonna piirkonnavanema Meelis Juhandi sõnul märkas politsei leitud rattaraami küljes esmalt kleebist, mis viitas kauplusele, kust ratas soetati. Poele leiust teada andes jõuti inimeseni, kes ratta 2003. aastal ostis, kuid paraku jäi siis rõõm rattast üürikeseks, sest omaniku sõnul varastati sõiduriist juba samal aastal. Toona rattaomanik vargusest politseile ei teatanud ja seda suurem oli tema üllatus nüüd, kui ratas 14 aastat hiljem tema juurde tagasi jõudis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles