Keskerakond kaotas toetust oma turvahällis Tallinnas (10)

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna sünnipäev Harju mäel Edgari kohvikus. Pildil Jüri Ratas jagab peo külalistele kringlit, kõrval näitleja Eduard Toman.
Keskerakonna sünnipäev Harju mäel Edgari kohvikus. Pildil Jüri Ratas jagab peo külalistele kringlit, kõrval näitleja Eduard Toman. Foto: Liis Treimann / Postimees

Ainuvõimuna jätkamise lootuses Keskerakond on kaotanud Tallinna elanike seas nelja protsendi jagu toetust, mis ei väära aga nende kindlat liidripositsiooni. Sügiseste kohalike valimiste eel koguvad hoogu Reformierakond ja Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE).

«Kohalike omavalitsuste volikogude valimiste eel domineerib endiselt Keskerakond, kuid nende reiting on märtsiga võrreldes mõnevõrra langenud, Tallinnas oluliselt enam – nelja protsendi võrra,» ütles Postimehe ja BNSi tellimusel küsitluse läbi viinud uuringufirma Kantar Emor uuringuekspert Aivar Voog. «Nähtavasti on see seotud skandaalidega nii Tallinna prügimajanduses kui ka Linnahalli rekonstrueerimise plaanidega. Tallinnas on Keskerakonna toetuse langusest võitnud põhiliselt Reformierakond.»

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles