Tuhandeid lisaturiste meelitama

Rait Piir
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Lättemägi rajatav kosmopark pidi ühte hoonesse koondama kosmoseteemalise meelelahutuspargi, vertikaalse tuuletunneli ja tuubitoidukohviku.
Paraku eskiisist, projekteerimisest ja ehitusloast projekt kaugemale ei jõudnud.
Raul Lättemägi rajatav kosmopark pidi ühte hoonesse koondama kosmoseteemalise meelelahutuspargi, vertikaalse tuuletunneli ja tuubitoidukohviku. Paraku eskiisist, projekteerimisest ja ehitusloast projekt kaugemale ei jõudnud. Foto: Kuvatõmmis

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) on valinud välja seitse tulevast pereatraktsiooni, mida toetatakse kokku 15 miljoni euroga. Eesmärk on tuua Eestisse aasta ringi juurde 270 000 välisturisti ja luua sada uut töökohta.

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo on öelnud, et tegu on ühe kõige suurema investeeringuga turismi valdkonda. EASi turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso sõnas, et toetuste abil üritatakse propageerida Eestit kui pereturismi sihtkohta.

Dirhami Meritäht

2019. aastal plaanitakse Läänemaal Dirhamis avada kogu pere veepark, kus atraktsioonidena on plaanitud mitmesugused basseinid ja vannid, seikluskoopad, snorgeldamine, saunad, mereteemaline kohvik, meenete pood ning tehislik liivarand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles