Infotehnoloogia kolledž otsib konkursiga rektorit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment kolledži kodulehest.
Fragment kolledži kodulehest. Foto: IT-kolledž

Eesti Infotehnoloogia Sihtasutus kuulutas välja avaliku konkursi IT-kolledžile rektori leidmiseks.

Konkursiteate kohaselt peab kandidaadil olema teadus- või kutse-, eelistatult doktorikraad, eelnev juhtimiskogemus ning valmisolek esitada viie aasta tegevuskava. Samuti oodatakse rektoriks kandideerijalt häid teadmisi hariduspoliitilisest töökorraldusest, orienteerumist kõrgharidust puudutavates õigusaktides ning häid info- ja kommunikatsioonitehnoloogia alaseid teadmisi.

Kandidaadid peavad esitama kandideerimisdokumendid hiljemalt 29. aprilliks. Uue rektori ametiaeg algab 1. juulil ja kestab 30. juunini 2016.

IT-kolledži rektori konkurss toimus ka eelmise aasta lõpus, mil otsustati kandidaatidega läbirääkimisi mitte alustada ning määrati rektori kohusetäitjaks kolledži õppejõud ja nõukogu liige Linnar Viik. Viik on BNSile öelnud, et ei soovi pärast kevadsemestri lõppu rektorina jätkata ega kandideeri seega ka uuel konkursil.

Kolledži eelmine rektor Kalle Tammemäe asus aasta alguses tööle Tallinna tehnikaülikooli õppeprorektorina.

2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool annab rakenduslikku kõrgharidust IT-süsteemide arendamise ja administreerimise, infosüsteemide analüüsi ja tehnosuhtluse erialal. Kokku õpib IT-kolledži neljal õppekaval päevases, õhtuses ja kaugõppes üle 850 õppuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles