Kotsar jääb koondisest eemale

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis.
Eesti korvpallikoondis. Foto: SCANPIX

KORVPALL. Eesti koondise peatreener Tiit Sokk teatas eile 23 nime, kes kuuluvad koondise kandidaatide hulka. Kuigi nimekirjas on ka Lõuna-Carolina ülikooliga USA üliõpilasmeistrivõistlustel nelja parema sekka jõudnud Maik-Kalev Kotsar, jääb 20-aastane ja 210 cm pikkune korvialune jõud ülikooli soovil siiski ookeani taha.

Loodetud põhijõududest jääb peale Kotsari suure tõenäosusega eemale ka üleeile hüppeliigeselõikusel käinud Siim-Sander Vene. Operatsioonist taastumiseks läheb umbes kolm kuud, aga koondise juhid pole kaotanud lootust, et Vene saaks meeskonda ikkagi aidata.

Suve tähtsaimad mängud peetakse augustis, kui koondis läheb 2019. aasta MMi eelkvalifikatsioonimängudes vastamisi Makedoonia ja Kosovoga. Novembris, veebruaris ja juunis toimuvatele valikmängudele pääsemiseks tuleb edestada emba-kumba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles