Realil võimalus teha ajalugu, teistel aga ajalooline võimalus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali staar Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Madridi Atletico väravakütt Antoine Griezmann on viimastel aastatel pidanud mitmeid tuliseid lahinguid. Nüüd ootab ees järjekordne peatükk.
Madridi Reali staar Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Madridi Atletico väravakütt Antoine Griezmann on viimastel aastatel pidanud mitmeid tuliseid lahinguid. Nüüd ootab ees järjekordne peatükk. Foto: GERARD JULIEN/AFP/Scanpix

JALGPALL. 1992. aastal brändimuutuse läbi teinud Euroopa kõige mainekamas klubisarjas Meistrite liigas ei ole seejärel ükski meeskond suutnud veel oma tiitlit kaitsta. Sel aastal püsib see võimalus jätkuvalt õhus, mullune meister Madridi Real on jõudnud taas nelja parema sekka.

Läbi sarja ajaloo on Real 11 tiitliga kõige edukam klubi Meistrite liigas, kuid nagu kõik teavad, kunagi ei ole küllalt ja Madridi suurklubi tahab oma nime igal võimalikul moel ajalukku kirjutada. Nende seisu muudab veidike keerulisemaks ehk tõsiasi, et samal ajal tuleb neil Hispaania liigas pidada tulist tiitliheitlust FC Barcelonaga.

Kui Reali võit oleks kõige ootuspärasem, siis ülejäänud kolme poolfinalisti jaoks oleks triumf midagi erakordset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles