Ilves sõitis Londonisse kuningannaga kohtuma

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Ilves on kuninganna Elisabeth II-iga Tallinnas juba kohtunud.
President Ilves on kuninganna Elisabeth II-iga Tallinnas juba kohtunud. Foto: Liis Treimann

President Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves sõitsid täna hommikul Suurbritanniasse kolmepäevasele töövisiidile, mille raames võtab presidendi vastu ka kuninganna Elizabeth II.


Eesti riigipea avab täna Cardiffis Eesti-Walesi äriseminari, kohtub Walesi Assamblee eesistuja lord Dafydd Elis Thomase ning Walesi esimese ministri Rhodri Morganiga.

Kultuurifestivali Walestonia raames võtab president Ilves osa Vilen ja August Künnapu ühisnäituse avamisest St Donat'si kunstikeskuses.

Samuti külastab riigipea Eesti Rahvusmeeskoori ja BBC Walesi Rahvusorkestri kontserti Brangwyn Hallis, kus esitamisele tuleb Stravinski suurvorm «Oedipus rex». Kontserdist teeb otseülekande raadiokanal BBC 3.

Neljapäeval esineb president Ilves ettekandega LSEs(London School of Economics) ning annab intervjuu telekanalile Channel 4.

Visiidi viimasel päeval, reedel, kohtuvad president Ilves ja Evelin Ilves Buckinghami palees kuninganna Elizabeth IIga.

Visiidi lõpetab Headley Courti taastusravikeskuse külastus, kus viibivad ravil ka välismissioonidel vigastada saanud Eesti sõdurid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles