Autorollo asjus tunnistusi andnud mees sai süüdistuse seksuaalkuriteos (4)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann / Postimees

Veel tunamullu Autorollo kaasuse raames kohtus tunnistusi andmas käinud Autorollo endine autojuht ja hilisem juhatuse liige Janos Sillamaa on saanud süüdistuse seksuaalkuriteos.

Põhja ringkonnaprokuratuur süüdistab 1969. aastal sündinud Sillamaad karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb lapseealise seksuaalses ahvatlemises isiku poolt, kes on ka varem samalaadse teo tõttu seadusega pahuksis olnud. Sillamaa peab Harju maakohtu ette astuma teisipäeval.

Sillamaa käis Autorollo süüasja raames Harju maakohtus ütlusi andmas 2015. aasta sügisel, viidates otseselt, et poliitik Keit Pentus-Rosimannus ja viimase abikaasa Rain Rosimannus tegelesid firma asjadega. Pentus-Rosimannust ja Rain Rosimannust siiski Autorollo süüasjas kohtu ette ei saadetud, küll aga on kahes kohtuastmes kuulnud süüdimõistvat lahendit Väino Pentus ja Siim Roode. Sillamaa on aga äriregistri andmetel praeguseni Autorollo juhatuse liige.

Nii Pentuse kui Roode kaitsjad on esitanud kassatsioonkaebused riigikohtusse.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles