NO99 viib «Pööriöö une» Berliini

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«NO40 Pööriöö uni», NO99 viimane lavastus esietendus 1. juunil. Näitlejate mängu nägid vaatajad Estonia kontserdisaalis lakke tõmmatud ekraanilt, fotol näitleja Rea Lest. Shakespeare’i näidendil põhineva lavastusse oli kaasatud ERSO ja tütarlastekoor Ellerhein.
«NO40 Pööriöö uni», NO99 viimane lavastus esietendus 1. juunil. Näitlejate mängu nägid vaatajad Estonia kontserdisaalis lakke tõmmatud ekraanilt, fotol näitleja Rea Lest. Shakespeare’i näidendil põhineva lavastusse oli kaasatud ERSO ja tütarlastekoor Ellerhein. Foto: Tiit Ojasoo

Suurejoonelises Berliini Kontserdimajas (Konzerthaus Berlin) näeb sel sügisel NO99 lavastust «NO40 Pööriöö uni». Shakespeare’i näidendist «Suveöö unenägu» ja Felix Mendelssohni heliteosest «Ein Sommernachtstraum» inspireeritud lavastuses osalevad peale NO99 näitlejate ka tütarlastekoor Ellerhein ja Berliini Konzerhausi orkester, dirigendipuldis Olari Elts. Ene-Liis Semperi ja Tiit Ojasoo lavastus etendub Berliinis 7.–9. oktoobrini.

 Olari Eltsi dirigeeritava Berliini Konzerhausi orkestriga

Berliini kontserdimajas pole NO99 varem mänginud. «Sealne saal on palju suurem kui Estonia kontserdisaal, praegu teeme kõvasti tööd, et tulemus oleks seal sama võimas, kui see oli kodus,» rääkis Ene-Liis Semper.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles