Ühendkooli loomine annab võimaluse vabaneda Saluveerist (2)

Anneli Ammas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otsa-kooli, muusikakeskkooli ja balletikooli tulevase hoone eskiis.
Otsa-kooli, muusikakeskkooli ja balletikooli tulevase hoone eskiis. Foto: Thomas Tucher / arhitektuuribüroo Kolm Pluss Üks

Otsa kooli töötajate umbusaldusavaldus direktor Aarne Saluveerile ja selle avalikustamine pani haridusministeeriumi kiirustama, et võtta hiljemalt sügiseks tööle direktor, kes hakkab juhtima kahe aasta pärast tööd alustavat ühendkooli. Nimelt ühendatakse kaks muusikakooli ja balletikool.

Eile teatas haridus- ja teadusminister Mailis Reps Postimehele, et lähima kuu jooksul kuulutatakse välja konkurss Georg Otsa muusikakooli, Tallinna muusikakeskkooli ja Tallinna balletikooli baasil loodava uue, kaunite kunstide kooli direktori leidmiseks.

Ministeeriumi kommunikatsiooniosakonna asejuhataja Tarmu Kurm täpsustas, et konkurss uue, 2019. aastal uues majas tegutsema hakkava ühendkooli direktori kohale kuulutatakse välja mai lõpus ning konkursi tulemused selguvad juuni lõpus või juuli alguses.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles