Juventus jätkab eksimusteta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torino Juventuse ründaja Gonzalo Higuain.
Torino Juventuse ründaja Gonzalo Higuain. Foto: FRANCK FIFE/AFP/Scanpix

Jalgpallisõbrad, kes lootsid Meistrite liiga poolfinaalides näha lõpuminutite närvide mängu ja miks mitte ka lisaaegu või penaltiseeriaid, peavad ilmselt pettuma, sest mõlemas poolfinaalis haaras üks meeskond avamänguga ohjad jõuliselt enda kätte.

Kui kõigepealt purustas Madridi Real tänu Cristiano Ronaldo kolmele väravale kodus 3:0 Madridi Atletico, siis teises paaris alistas Torino Juventus võõrsil 2:0 AS Monaco. Mõlemad väravad lõi argentiinlane Gonzalo Higuain, väravasuul hiilgas meisterlikkusega 39-aastane Gianluigi Buffon.

Kolmapäevane nullimäng oli Buffonile Meistrite liigas juba 60. kord oma värav puutumatuna hoida. «Tahan igal kohtumisel näidata, et vaatamata vanusele olen väärt sel tasemel mängima. Soovin, et päeval, mil ma karjääri lõpetan, oleksid inimesed kurvad,» lausus Buffon pärast matši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles