Pärnu korteriühistu tõkestas naabrite tee (1)

Martin Laine
, reporter, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnas aadressil Papiniidu 27 asuva maja rahvas piiras oma õueala kivide ja postidega, nii et naabermajade elanikud enam harjumuspärast teed mööda koju ei pääse.
Pärnu linnas aadressil Papiniidu 27 asuva maja rahvas piiras oma õueala kivide ja postidega, nii et naabermajade elanikud enam harjumuspärast teed mööda koju ei pääse. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu linna Mai elamurajoonis otsustas üks korteriühistu naabrite üllatuseks päeva pealt oma krundi piirata, blokeerides ümberkaudsete majade elanikele sissesõidu oma kodu juurde Mai tänavalt. Linnavalitsus ei saa pahaseid naabreid aidata, sest juriidiliselt on kõik korrektne.

Liia Vahemets on elanud Papiniidu 29 kortermajas aastakümneid ja pääsenud autoga segamatult kodumaja juurde Mai tänavalt. Kuid möödunud nädalal ladusid naabrid Papiniidu 27 majast oma krundi piiri järgi asfaldile kivid ja tõmbasid postide vahele punase lindi.

«Kas me hakkame nagu keskajal müüre enda majadele ümber ehitama?» küsis sellest vaatepildist ärritunud Vahemets. Nüüd tuleb paljudel Papiniidu 27 maja naabritel sõita parklasse ringiga Papiniidu tänavalt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles