Postimehe mobiilis saab nüüd tasulisi artikleid osta ka ühekaupa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui seni tuli Postimehe mobiiliversioonis tasulise artikli lugemiseks osta kuu- või päevapilet, siis edaspidi saavad Eesti mobiilioperaatorite kliendid osta lugemisõigust ka artikli kaupa.

«Ühe-kliki makse on mugav ja kiire ega nõua mitmetasandilist tuvastamist. Mikromaksega saab loole kohe ligi ning arveldamise pärast ei pea pead vaevama,» ütles Eesti Meedia digimeedia arenduse juht Kerttu Metsar.

Postimees käivitas ühe-kliki-makse teenuse.
Postimees käivitas ühe-kliki-makse teenuse. Foto: Postimees

Kui soovite mobiilis Postimehe tasulist artiklit lugeda, klikkige loo jaluses «ostan selle artikli». Seejärel ilmub ekraanile aknake, kuhu esmakordsel kasutamisel tuleb kirjutada oma mobiiltelefoni number. Teile laekub SMSiga kinnituskood, mille sisestamise järel lugu avaneb. Edaspidi pole kinnituskoodi enam vaja ning lugu avaneb kohe peale «ostan selle artikli» vajutamist.

Ühe tasulise artikli lugemine maksab 89 senti. See summa lisandub lugeja järgmise kuu mobiiliarvele. Teenust vahendab Zlick Ltd. Teenust ei saa kasutada Postimehe äpis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles