Põhja-Tallinna valitsus tahab Meelis Pai vallandada

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Pai.
Meelis Pai. Foto: Sander Ilvest

Tallinna sisekontrolör edastas Põhja-Tallinna linnaosavalitsusele Salme kultuurikeskuses Meelis Pai juhtimisel tegutsenud lasteteatri tegevuse kohta vahekokkuvõtte, linnaosavanem Raimond Kaljulaid tegi seepeale kultuurikeskuse juhatajale ettepaneku Pai tööleping lõpetada.

Sisekontrolöri teenistuse vahekokkuvõttes seisab, et sõlmitud on küsitavaid lepinguid. Mitme lepingu puhul on ostusummad vaid veidi alla riigihanke piirmäära, mis viitab soovile vältida hangete läbiviimist. Meelis Pai lasteteatri projekti ei ole nõuetekohaselt juhitud, linna vahendite kasutamine ei ole olnud läbipaistev ega otstarbekas.

Sisekontrolöri memos on toodud näiteks lepingud turundusplaani koostamiseks ja müügitegevuse juhtimiseks, millega keskuse töötajate väitel tegeles Meelis Pai. Pai väitis sisekontrollile, et ei tea nendest lepingutest midagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles