Reisikülje lühiuudised

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

UA lennutas reisija valele poole maakera

Ameerika Ühendriikide lennufirma United Airlines (UA) palus vabandust reisijalt, kelle nad New Yorgist Pariisi asemel San Franciscosse lennutasid. Prantsusmaa kodanik Lucie Bahetoukilae ei räägi sõnagi inglise keelt, kuid tal oli õige pardakaart, vahendas Express. Naine arvas, et on teel Pariisi, sest ta oli vastava piletiga lennukisse lastud. Bahetoukilae pidi San Franciscos 11 tundi ootama, enne kui ta õigele lennule pandi.

4 asja, mida Barcelonas teha ei maksa

Barcelona on muutnud turistide hulgas erakordselt populaarseks. Kuid et mitte barcelonalasi endast välja ajada, peaks teadma mõningaid kombeid, mille vastu linnas kindlasti eksida ei tasuks, vahendas The Culture Trip.

1. Ära nimeta katalaani keelt dialektiks.

2. Ära jää ainult La Rambla ja gooti kvartalitesse.

3. Ära oota, et kõik räägiksid inglise keelt.

4. Ära arva, et cava on kehvem kui šampanja.

Elektroonikakeeld võib veelgi laieneda

Ameerika Ühendriikide elektroonikakeeld lendudele, mis tulevad teatud Lähis-Ida riikidest, võidakse kehtestada ka Euroopale. Riigi ametivõimud on seda käiku juba pikemat aega kaalunud ja ametlik teadanne tulevat veel sel nädalal, vahendas Travel & Leisure. Keelu kohaselt ei tohi lennuki salongi võtta ühtegi elektroonikaeset, mis on suurem kui nutitelefon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles