Öösel võõras kohas kadunuks jäänud mees leiti üles

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei palub abi Taavi leidmiseks.
Politsei palub abi Taavi leidmiseks. Foto: Politsei

Politsei palus inimeste kaasabi selgitamaks eile hilisõhtul Karksi vallas kadunuks jäänud 25-aastase Taavi asukohta. Kell 10 teatas politsei, et mees on leitud.

Lähedased teatasid hommikul, et mees jõudis koju. Politseile teadaolevalt kadus Taavi eile hilisõhtul peale Karksi vallas Mäekülas toimunud istutustalguid, mil noormees lõkkeplatsilt kaaslaste juurest teadmata suunas lahkus ning sinna enam ei naasnud.

Kuna mees viibis Mäekülas esimest korda, siis ta piirkonda ega selle ümbrust ei tunne. Ka ei võtnud ta lahkudes kaasa oma mobiiltelefoni, mistõttu ei ole õnnestunud lähedastel temaga sellest ajast kontakti saada. Samuti puudub politseil seetõttu võimalus tema asukohta positsioneerida.

 Korrakaitsjad kontrollisid öösel talu ümbrust ning seda ümbritsevaid teid. Peale südaööd saabus appi ka kolleeg piirivalvest, kes ühes teenistuskoeraga taluteid palistavaid metsaääri ning Vesijärve soist maastikku kontrollisid. tumedate lühikeste juustega. Eile õhtul oli tal seljas tume tuulejope, mille all hallikas pusa. Jalas olid tal tumedad dressipüksid ja tumedad erksavärviliste detailidega jalatsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles