Ekskomissari kinnine kohtuprotsess läheneb lõpule

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alice Järvet
Alice Järvet Foto: Liis Treimann / Postimees

Politseiandmebaasist «Kairi» andmete lekitamises süüdistatava Põhja prefektuuri analüüsi- ja planeerimisbüroo endise komissari Alice Järveti kinnine kohtuprotsess läheneb lõpule.

Kohus tahab Järveti (36) süüasja kohtuliku uurimisega lõpule jõuda järgmisel istungil 18. aprillil ning siis peaks toimuma ka kohtuvaidlus, vahendas ERR Uudised.

Eelmisel kolmapäeval alanud protsessil nõustus kohus Põhja ringkonnaprokuröri Leelet Kivioja taotlusega ning kuulutas kohtuistungid eraelu kaitse huvides kinniseks.

Põhja ringkonnaprokuratuur süüdistab Järvetit oma ametitegevuses teatavaks saanud saladuse hoidmise kohustuse rikkumises.

Süüdistuse järgi edastas Järvet 2009. aasta veebruaris kahel korral talle ametitegevuses teatavaks saanud teise inimese tervist, eraelu või äritegevust puudutavat teavet, tema töökohustuste hulka selle teabe edastamine, samuti edastas ta infot selleks õigustamata inimesele, ei kuulunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles