Lasteaedade eest võitlejad käisid abilinnapea jutul

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikumise Raha lastele esindajad Katrin Väljataga ja Tarmo Treimann käisid linnavalitsuses abilinnapea Yana Toomi jutul ja andsid talle üle lapsevanemate kirja.
Liikumise Raha lastele esindajad Katrin Väljataga ja Tarmo Treimann käisid linnavalitsuses abilinnapea Yana Toomi jutul ja andsid talle üle lapsevanemate kirja. Foto: Peeter Langovits

Täna hommikul kohtusid liikumise «Raha lastele» esindajad abilinnapea Yana Toomiga ning andsid talle üle kirja oma seisukohtadega.


«Kohtumine läks selles mõttes hästi, et saime edasi anda enda sõnumi. Samuti püüdsime selgitada, et tegemist ei ole poliitilise ründega ei linnavalitsuse ega ühegi selle liikme vastu. Meie eesmärk on paika saada linnaeelarve prioriteedid, mis meie arvates on paigast ära,» rääkis liikumise esindaja Katrin Väljataga.

Linnavalitsuse esindajad jäid tema sõnul siiski teistsugusele arvamusele. «Aga oli huvitav infovahetus. Üks asi on vaadata asju ametniku tasandilt, teine asi lapsevanema tasandilt,» lausus Väljataga.

Tema jäi enda seisukoha juurde, et lasteaedadele peaks lisaraha leidma ja sobiv oleks võtta see raha Tallinna televisioonilt. Toomiga leppisid liikumise esindajad kokku, et talle saadetakse meiliga liikumise Facebooki lehele laekunud küsimused, millele abilinnapea lubas vastata.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles