Kuhu minna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Arter soovitab, kuhu minna, mida teha lähipäevadel.

* Tartus jätkub täna ja homme iga-aastane, seekord juba üheksas kirjandusfestival HeadRead, kus ühtekokku 75 üritusel astub üles enam kui sada kodu- ja välismaist esinejat. Muu hulgas on kavas Soome Vabariigi 100. sünnipäevale pühendatud vestlusringide sari. Põnevuskirjanduse huvilistele esinejad tulevad seekord kõik Briti saartelt, põhjust festivali vastu huvi tunda on ka venekeelse kirjanduse ning laste- ja noortekirjanduse sõpradel.

* Tour of Estonia ehk Eestimaa velotuur on rahvusvaheline eliitratturite võistlus, mis tutvustab meie linnu ja külasid, ilusat loodust ja kauneid paiku proffide võidusõidu kaudu. Eile Tallinnast alguse saanud tuur jõuab täna Tartusse. Rattasõprade rõõm jätkub ka homme, kui läheb lahti Ida-Euroopa suurim maanteeratturite võidusõit – Tartu rattaralli. Tavapäraselt osaleb sellel umbes 7500 inimest, neist enam kui pooled lapsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles