Galerii: Postimees Bekaa orus Eesti ratturite jälgedes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Liibanonis viibivad Postimehe reporter ja fotograaf käisid täna Bekaa orus, kus toimub jaht Eesti jalgratturite röövijate tabamiseks. Juuresolevast galeriist näeb kaadreid Zahle politseimajast, kus hoitakse röövitute asju ja jalgrattaid, samuti pilte Bekaa orust, kus rööv aset leidis.

Bekaa orus on sõdurid ja politseinikud piiranud sisse Majdel Anjari küla. Just seal, neljakilomeetrise raadiusega alal toimuvad röövitud eestlaste otsingud. Just sinna viivad kõik niidid, teatas reporter Mikk Salu kohapealt.

Pikemalt loe Salu artiklit Liibanonis nähtust-kuuldust homsest Postimehest!

Liibanoni meedia teatas täna, et tundmatu rühmitus Haraket El Nahda Wal Islah (Taassünni ja Reformi Liikumine) võttis vastutuse seitsme eestlasest rattaturisti röövimise eest.

Grupeeringu kinnitusel on eestlased elus ja terved, kuid nende vabastamise tingimused lubati teatavaks teha hiljem, kirjutas uudisteportaal Lebanon Files, kellega rühmitus ühendust võttis. Seni pole tingimusi avaldatud.

Julgeolekujõud teatasid täna päeval, et Eesti kodanike röövimise läbi viinud grupeering on tuvastatud. Sinna kuulub seitse inimest ning vahistatud on neist neli.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles