Luksusautod kadusid maja eest nupuvajutusega (3)

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurjategijad joonistasid põhjaliku plaani, kus oli märgitud, millise maja juures seisis mis marki auto.
Kurjategijad joonistasid põhjaliku plaani, kus oli märgitud, millise maja juures seisis mis marki auto. Foto: Politsei

Paar aastat tagasi, ühel soojal suveööl kella kahe paiku märkas Pärnus Tammsaare puiestee elamus peatunud Joonas silmanurgast, et õues süttis tuli: ereda sähvatuse põhjustasid tema isa hinnalise Toyota Land Cruiseri leedtuled. Kui noormees aknast välja vaatas, istus tema ehmatuseks maasturis tume kuju, kes käivitas mootori, sõitis hoovist välja ja kadus. Juhtunu näis Joonasele seda hämmastavam, et sõiduki uksed olid lukus ja võti toas.

See öö 2015. aasta suvel on jäänud Joonasele meelde tõepoolest kui õudusunenägu. Kuna tema edukast ettevõtjast isa oli Hispaanias puhkusel, oli poeg ostustanud laenata isa auto ja sõita pruudiga aega veetma suvepealinna, kus ta eelkirjeldatud moel autost ilma jäi.

Järgmisel õhtul jäi sama sõiduk kaamerapildile Ikla piiripunktis. Kuigi Land Cruiserile olid paigaldatud Vene numbrimärgid, tundis kannatanu masina fotodelt ära.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles