Tallinn puksib BWMi prügiturult minema

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnale kuuluvad prügiveokid.
Tallinna linnale kuuluvad prügiveokid. Foto: Sander Ilvest

Tallinna linn vabaneb jäätmefirmast Baltic Waste Management, mis on võitnud mitu jäätmeveo hanget, kuid pole oma tööga hakkama saanud.

Alates eelmise nädala lõpust veab Nõmmel jäätmeid Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskus (TJT). «Tuleb nentida, et Baltic Waste Management (BWM) seal oma ülesannetega toime ei tulnud ja nii Nõmmel kui Lasnamäe 10. piirkonnas, kus BWM prügiveoga tegeles, on see ettevõte asendatud TJTga,» ütles linnapea kohusetäitja Taavi Aas (Keskerakond).

TJT juhataja Kertu Tiitso ütles, et eile hommikul olid kõik nende autod Nõmmel ja Lasnamäel tööl. «Kummaski piirkonnas töötab kolm jäätmeveoautot, mis on nende piirkondade jaoks optimaalne,» ütles ta. «Klientidega suhtlemine on paranenud, meilihaldus toimib, klienditeenindus võtab kõnesid vastu ja kaebuste arv on vähenenud. See annab meile kindlustunde, et me saame oma tööga hakkama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles