Edgar Savisaare terviseekspertiis valmib peagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar ning tema ustav toetaja, kunagine Lasnamäe vanem ja nüüdne riigikogu liige Olga Ivanova mullu augusti lõpus neid toetavasse linnaossa rajatud Tondiloo pargi avamisel.
Edgar Savisaar ning tema ustav toetaja, kunagine Lasnamäe vanem ja nüüdne riigikogu liige Olga Ivanova mullu augusti lõpus neid toetavasse linnaossa rajatud Tondiloo pargi avamisel. Foto: Alar Truu

Harju maakohtusse jõudnud esialgse info järgi valmib Tallinna linnapea ametist kõrvaldatud ja korruptsioonis süüdistatavale Edgar Savisaarele määratud terviseekspertiis 9. juuniks.

Harju maakohtu pressiesindaja Janar Filippovi sõnul valmib ekspertiis Eesti Kohtuekspertiisi Instituudis juuni teisel nädalal, kui ei teki mingeid ootamatuid takistusi. Nii on ka jõus esialgne plaan alustada asja kohtulikku arutelu 12. juunil. Filippovi sõnul on kõiki menetlusosalisi sellest teavitatud.

Savisaare kaitsja on esitanud kohtule taotluse, et saada teada, kes hakkavad Keskerakonna endise juhi tervislikku olukorda ekspertiisiasutuses hindama. Kohus seda infot ei avaldanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles