Lasnamäel viidi kortermaja põlengu tõttu tervisekontrolliks haiglasse neli last

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mailiis Ollino

Päästjad aitasid eile õhtul Tallinnas Lasnamäel korteripõlengu järel majast välja neli täiskasvanut ja viis last, neist neli viidi haiglasse tervisekontrolli.

Häirekeskus sai eile õhtul kell 20.20 teate, et Kiive tänaval on kahekorruselise kortermaja esimese korruse korteris põleng. Päästjate saabudes oli maja üks trepikoda suitsu täis, suits levis põlevast korterist ka teistesse elamistesse, teatas Põhja päästekeskus.

Selles korteris, kus oli põleng, inimesi õnnetuse ajal ei olnud. Osa maja teistes korterites olnud inimestest lahkus majast iseseisvalt, küll tuli päästjatel aidata teiselt korruselt õue värske õhu kätte neli täiskasvanut ja viis last. Neli last toimetas kiirabi tervisekontrolliks haiglasse.

Kustutustööd lõpetati kella 21.30 paiku õhtul. Tuleõnnetuse täpse tekkepõhjuse selgitab uurimine. Täna südapäeva paiku läheb sündmuskohale menetleja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles