Ratturid kogunevad, autojuhid põgenevad

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal osales Tartu Rattaralli lasteürituste ehk tillusõitude ja miniralli distantsidel rohkem kui 3230 last ning noort.
Eelmisel aastal osales Tartu Rattaralli lasteürituste ehk tillusõitude ja miniralli distantsidel rohkem kui 3230 last ning noort. Foto: Kristjan Teedema

Estonian Cycling Weekend ja Tartu rattaralli meelitavad nädalalõpuks Emajõelinna tuhandeid rattasõpru, sest näha saab profijalgratturite kihutamist ja rahvasõitudel ka ise kaasa pedaalida. Puhtalt autousku inimestel kujuneb nädalalõpu veetmine Tartus tavapärasest keerulisemaks, sest liikluspiiranguid kehtestatakse kolme päeva vältel üksjagu.

Klubi Tartu Maraton korraldab jalgrattanädalavahetuse juba 16. korda. Selle avaürituseks, nagu viimastel aastatel tavaks saanud, on tänane Tallinna-Tartu rattasõit. Homme hommikupoolikul võistlevad Tartu tänavatel lapsed, pärastlõunal profid. Ülehomme sõidetakse aga arvult 36. Tartu rattaralli, mida peetakse Ida-Euroopa suurimaks rattasõiduks.

Kavas täiesti uus üritus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles