Spaa rajamisele lisandus ujula

, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wittensteini spaa on kavas rajada Paidesse Nelja Kuninga hotelli tagusesse hoovi.
Wittensteini spaa on kavas rajada Paidesse Nelja Kuninga hotelli tagusesse hoovi. Foto: Järva Teataja

​Esialgu pidi Paide kesklinna hotellikompleksiga ühendatuna kerkima Wittensteini nime kandev spaa. Kingstor Varad Grupp alustas ehitamist endises Jaani poes ning vee- ja kanalisatsioonitorustiku paigaldust Nelja Kuninga hotelli taguses hoovis 2016. aasta märtsis, kuid siis selgus, et linnavalitsus hakkab ujulateenust sisse ostma ning ettevõtja tõmbas spaaehitusele mõneks ajaks pidurit ja otsustas osaleda riigihankes.

2016. aasta lõpus kuulutas Paide linnavalitsus volikogu otsusele toetudes välja riigihanke ujulateenuse sisseostmiseks jaanuarist 2019 jaanuarini 2034, seega 15 aastaks.

Linnajuhid põhjendasid teenuse sisseostu sellega, et praegune ujula on vana ja kulunud ning vajab täielikuks ümberehituseks ligi 2,5 miljonit eurot. Uue ujula ehitamine maksab hinnanguliselt kolm miljonit eurot, mis käib linnale üle jõu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles