Taristuga seotud tööd lisavad hulga uusi liikluspiiraguid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirusepiirangut tähistav liiklusmärk.
Kiirusepiirangut tähistav liiklusmärk. Foto: Meelis Meilbaum

Taristuga seotud tööd lisavad esmaspäeval hulga uusi liikluspiiranguid, millega maanteeamet soovitab sõiduaja planeerimisel arvestada.

Harju maakonnas on kell 8-18 sillaremondi tõttu liiklusele suletud Harju-Risti - Riguldi - Võntküla maanteel Puuna sild. Ümbersõit on korraldatud marsruudil Vainu-Vihterpalu-Tuuli-Kaasiku-Männiku, teekond pikeneb 1,9 kilomeetrit. Sulgemisalas on läbipääs tagatud kohalikele elanikele.

Harju maakonnas on tee taastusremondi tõttu liiklusele suletud esmaspäeval kella 8-st kuni 9. juunil kella 17-ni Kalesi-Töhelgi maantee algus. Ümbersõit on korraldatud Peningi küla kaudu, teekond pikeneb 1,7 kilomeetrit. Sulgemisalas on läbipääs tagatud kohalikele elanikele ja ühistranspordile.

Tartu maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Vapramäe sillal tehakse asfalteerimistöid. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang ning üks sõidusuund on suletud. Liiklust korraldatakse fooride ja reguleerijatega, ligikaudne ooteaeg on 5-7 minutit.

Lääne maakonnas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maanteel Kirbla külas tehakse teeremonti, töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang.

Rapla maakonnas Kose-Purila maanteel Röa külas teostatakse asfalteerimistöid. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang, üks sõidusuund on suletud ning vajadusel reguleeritakse liiklust.

Ida-Viru maakonnas Jõhvi-Vasknarva maanteel Kivinõmme-Agusalu lõigul tehakse asfalteerimistöid. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang ning üks sõidusuund on suletud. Liiklust korraldatakse reguleerijatega, ligikaudne ooteaeg on kuni viis minutit.

Lääne-Viru maakonnas Rakvere-Rannapungerja maanteel Sae-Anguse lõigul teostatakse pindamistöid, töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang.

Viljandi maakonnas Tartu - Viljandi - Kilingi-Nõmme maanteel Kõpu-Koopamäe lõigul tehakse teekatendi remonttöid. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang ning üks sõidusuund on suletud. Liiklust korraldatakse fooride ja reguleerijatega, ligikaudne ooteaeg on 5-10 minutit.

Pärnu maakonnas Are-Suigu maanteel Suigu-Kuiaru lõigul tehakse tee-ehitustöid. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang ning üks sõidusuund on suletud. Liiklust korraldatakse fooride ja reguleerijatega, ligikaudne ooteaeg on 5-10 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles