Spordi lühiuudised

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger.
Arsene Wenger. Foto: Mike Egerton/PA Wire/PA Images

POSTIMEES.EE otseülekanne

13:30 Prantsusmaa lahtised tennisemeistrivõistlused, 2. ring, Anett Kontaveit – Garbine Muguruza

Spordi lühiuudised

«Kuidas saab keegi olukorda nii valesti hinnata?» Sauberi tiimi juht Monisha Kaltenborn (pildil) süüdistas Monaco GP-l juhtunud Pascal Wehrleini ja Jenson Buttoni kokkupõrkes otsesõnu Buttonit.

KAHEVÕISTLUS

Otepääl peetakse olümpiahooaja neljas kahevõistluse MK-etapp

Nädalavahetusel Sloveenias Portorozis toimunud Rahvusvahelise Suusaliidu FISi nõukogu kogunemisel kinnitati olümpiahooaja MK-sarja programmid ning lõplikult sai paika kahevõistluse kalender, mis pakub korraldamisrõõmu ka eestlastele. Kui juba varem oli selge, et Otepääl võisteldakse tuleval aastal 6.–7. jaanuaril, siis nüüd said paika ka hooaja viimased detailid. Otepääl on kavas hooaja neljas MK-etapp. Enne seda asuvad kahevõistlejad starti Rukal, Lillehammeris ja Ramsaus. Otepääl on kavas nii individuaalvõistlus kui ka võistkondlik sprint. Individuaalpunkte jagatakse Eestis laupäeval ja tiimisprindis tullakse rajale pühapäeval.

305 805 dollarit teenis vormelisõitja Fernando Alonso Indianapolis 500 võidusõiduga.

JALGPALL

Wenger jätkab Arsenali peatreenerina

Arsenali peatreener Arsene Wenger (pildil) on valmis sõlmima klubiga uue kaheaastase lepingu hoolimata sellest, et suur osa fännidest tahtnuks prantslase asemel näha peatreeneri kohal kedagi uut. Arsenal lõpetas tänavuse hooaja Inglismaa kõrgliigas viiendal kohal. Tegu oli esimese korraga, mil meeskond ei suutnud Wengeri juhendamisel nelja parema sekka murda. 1996. aastal Arsenali peatreenerikohale asunud Wenger võitis esimese üheksa aastaga kolm liigatiitlit ning neli Inglismaa karikat. Pärast 2005. aasta FA Cupi võitu tuli Arsenali fännidel järgmist tiitlit oodata koguni 3283 päeva ja alles siis saavutati järjekordne Inglismaa karikavõit. 

Itaalia meedia: Varese ja Kanguri teed lähevad lahku

Varese korvpalliklubi ei pikenda lepingut Kristjan Kanguriga, kirjutab Pianetabasket. Kuigi Varesel on võimalik mullu sõlmitud 1+1 lepingut jätkata, suure tõenäosusega seda siiski ei tehta. Portaali sõnul on põhjus Kanguri vigastustes. 34-aastane Kangur kogus sel hooajal keskmiselt 5,3 punkti, 3,8 lauapalli ning 0,9 korvisöötu.

Leicesteri tähtmängija tahab meeskonnast lahkuda

Eelmise aasta Inglismaa jalgpallimeistri Leicester City üks võtmemängija Riyad Mahrez andis klubi juhtidele teada, et soovib meeskonnast lahkuda. 26-aastane Mahrez liitus Leicesteriga 2014. aastal kõigest 400 000 naela suuruse üleminekutasu eest. 2016. aastal liiga parimaks mängijaks valitud Mahrez lõi sel hooajal kümme väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles