Aab: valitsusel on õigus kaalutleda, keda sundliita (2)

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna esimees peaminister Jüri Ratas teatas eile hommikul, et teeb erakonna juhatusele ettepaneku nimetada riigihalduse ministri kandidaadiks partei peasekretär Jaak Aab. Aabile tähendab see, et ta peab kibekiirelt hakkama langetama otsuseid omavalitsuste sundliitmise kohta, Keskerakond peab aga leidma uue peasekretäri, kes jätkab partei võlgadega tegelemist.

Teid riigihalduse ministriks leida oli kindlasti loogilisem ja lihtsam, kui leida teile erakonnas asendajat peasekretäri kohal? Kas jääte uue peasekretäri leidmiseni kahte ametisse, ministri ja peasekretäri kohuseid täitma?

Tegelikult on juhatus kokku kutsutud teisipäevaks, kus lõplikult otsustatakse ministri-küsimus. Seal kerkib ka peasekretäri-küsimus. Kindlasti ei ole võimalik neid kahte ametit ühitada. Seda meelt on nii esimees kui ka juhtkond.

Kas keegi määratakse siis ajutiselt peasekretäri kohuseid täitma?

Kindlasti.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles