Haridusministeerium esitas oma töökohtade kolimise kava

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridusinimeste jaoks oluline hoone Tallinnas, Lõõtsa 4, kus tegutseb SA Innove, mis tegeleb riigieksamite, kutsehariduse, Euroopa Liidu struktuuritoetustega. Sihtasutuses töötab 436 inimest, kellest paljude töökohad on üle Eesti laiali.
Haridusinimeste jaoks oluline hoone Tallinnas, Lõõtsa 4, kus tegutseb SA Innove, mis tegeleb riigieksamite, kutsehariduse, Euroopa Liidu struktuuritoetustega. Sihtasutuses töötab 436 inimest, kellest paljude töökohad on üle Eesti laiali. Foto: Mihkel Maripuu

Haridus- ja teadusministeerium esitas eile oma ettepanekud seoses valitsuse seatud ülesandega viia sadakond ministeeriumi haldusalas olevat töökohta Tallinnast välja.

Ettepanekute järgi liiguvad Tallinnast Tartusse haridusministeeriumi haldusalas olevad Eesti Noorsootöö Keskus, SA Archimedese noorteagentuuri ja SA Eesti Teadusagentuuri Tallinna kontor. Lisaks kaalub ministeerium spordikoolituse ja -teabe SA töö jätkamist Tehvandi Spordikeskuse SA kavandatavas Kääriku spordikeskuses, ütles haridusministeeriumi kommunikatsioonijuht Argo Kerb.

Samuti on kavas pealinnast välja viia sihtasutuse Innove kaugtööd võimaldavad ametikohad ning moodustada Raplasse ja Paidesse uued riigigümnaasiumid. Tallinna Ülikool loob ka lisatöökohti Rakvere kolledžisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles