Soome leht avaldas video, kuidas eestlanna laps upub ja keegi ei märka (7)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järelevalveta jäetud Eesti laps sattus Soomes uppumisohtu.
Järelevalveta jäetud Eesti laps sattus Soomes uppumisohtu. Foto: Ekraanitõmmis videost

Helsingi piirkonnakohus määras hiljuti neljakuuline tingimisi vangistus eestlannale, kelle 5-aastane poeg oleks pärast üksinda basseini jätmist peaaegu ära uppunud. Nüüd avaldas Ilta-Sanomat sellest juhtumist video.

44-aastane naine käis koos poja ja sõbrannaga ujulas möödunud aasta jaanuaris. Sel ajal kui naised sauna läksid, jäi tema poeg ja ka sõbranna lapsed täiskasvanu järelevalveta lastebasseini.

Ema oli eemal olnud ligikaudu 10 minutit, kui poiss läks madala veega lastebasseinist mullivanni, kus tal jalad enam põhja ei ulatanud.

Ujula kaamerasalvestuste põhjal on näha, et poiss vajus vee alla ja jäi sinna 4 minutiks ja 36 sekundiks, kuni lõpuks keegi kõrvaline isik ta pinnale tõmbas ja hakkas teda elustama.

Kohtu sõnul eksisteeris tõsine oht, et poiss olekski uppunud või saanud juhtumi tagajärjel püsivaid vigastusi ning poisi ema oli tegutsenud mõtlematult ja näidanud üles hoolimatust poisi tervise suhtes. 

Vaata videot SIIT

Kommentaarid (7)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles