Vene piiripunkti remont võib pikendada veokite piiriületust

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luhamaa piiripunkt.
Luhamaa piiripunkt. Foto: Margus Ansu

Luhamaa piiripunkti kaudu Venemaale suunduvate ja sealt saabuvate raskeveokite piiriületusele kuluvat aega võib pikendada remont Šumilkino piiripunkti territooriumil.

Remonttööd Venemaa Föderatsioonis Šumilkino piiripunktis algasid 7. juunil ning kestavad esialgse prognoosi kohaselt augusti alguseni.

Luhamaa maanteepiiripunkti juhi Andrus Reimaa sõnul võeti rekonstrueerimistööd naaberriigi piiripunktis ette vaid veoautode terminalis, kus uuenduskuuri saavad nii terminali sisse- ja väljasõidul olevad veokite kaalumise seaded kui ka piirikontrolli hoone kaldtee.

«Ehitustööde ajaks muudeti piiripunkti territooriumil liikluskorraldust ning ajutiselt suleti üks terminali sõidusuund, mistõttu võib juhuti olla häiritud Šumilkino piiripunktis veokite läbilaskevõime. Piiripunktis tehtavad rekonstrueerimistööd teiste reisijate piiriületust ei mõjuta,» ütles piiripunkti juht.

Piiriületajatel palume arvestada liikluskorraldusmuudatustega, jälgida tähelepanelikult ajutisi liiklusmärke ning varuda piisavalt aega.

Tänavu on esimese viie kuu jooksul Luhamaa piiripunkti kaudu sisse- ja väljasõidul piiri ületanud 22 811 raskeveokit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles