Tukkuma jäänud Savisaar asus puhkepause küsima

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar kohtus.
Edgar Savisaar kohtus. Foto: Illustraator: Mirjam Laater

Eile hommikul kella kümneks Harju maakohtusse ütlusi andma kutsutud Eesti Kohtuekspertiisi Instituudi kohtuarst Marika Väli jäi pärast kokku üle nelja tunni kestnud küsitlemist komisjoni varasema seisukoha juurde: Edgar Savisaar on võimeline kohtuprotsessil osalema ja süüdimõistmisel karistust kandma. Istungil viivuks tukkuma jäänud Savisaar hakkas aga juba puhkepause küsima. 

«Kui te olete väsinud ja vähe maganud, siis kohtul on täiesti võimalus, et sel ajal, kui teised käivad lõunal, saate teie siin magada ja pikutada. Kui soovite, võite oma padja ja teki kaasa võtta,» pöördus kohtunik Anne Rebane istungipäeva lõpus Savisaare poole.

Savisaare kaitsja Oliver Nääs vaidles vastu, et siis peaks Savisaarel veel eraldi söögipaus ka olema. «Lõunapaus on nii pikk küll, et jõuab nii süüa kui ka tukkuda,» ütles kohtunik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles