Mis kihk kisub porgandpaljaks? (1)

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terrorirünnakust Inglismaal Manchesteris, mis tappis 22 inimest ja vigastas rohkem kui sadat, polnud möödunud veel kolme nädalatki, kui sajad leidsid, et nüüd on paras aeg end paljaks kiskuda ja alasti läbi linna sõita.
Terrorirünnakust Inglismaal Manchesteris, mis tappis 22 inimest ja vigastas rohkem kui sadat, polnud möödunud veel kolme nädalatki, kui sajad leidsid, et nüüd on paras aeg end paljaks kiskuda ja alasti läbi linna sõita. Foto: SCANPIX

Arenenud lääneriikides ilmub tänavaile üha rohkem inimesi, kes tahaks minna justkui tagasi aegade hämarusse, mil meie kauged eellased jooksid ringi palja tagumikuga ja kellelgi polnud selle pärast häbi. Nüüd ka paljudel ei ole. Arusaamatu, mis toimub!

Kõik, mis Euroopas juhtub, ei jõua sugugi Eestisse. Vähemalt seni pole jõudnud. Õnneks. Mõelge ise, kuidas teile järgnev meeldiks.

Võtate keldrist vana ratta. Sõidate sellega kesklinna. Koorite end seal ihualasti. Just, ihualasti. Kõigi teiste silme all. Aga vähe sellest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles