Fotod: Soomest varastatud luksusautot peideti Tondi garaažis (1)

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varastatud Maserat
Varastatud Maserat Foto: Põhja prefektuur

Eelmisel nädalal Soomes Tamperes varastatud luksusauto Maserati leiti selle nädala alguses Tallinnas Tondil asuvast garaažist. Politsei palub võtta ühendust kõigil neil, kes on hiljaaegu hinnalist sõidukit või sealt väljuvaid inimesi näinud.

«Meie kriminaalpolitseinikeni jõudis eelmisel nädalal välismaa kolleegidelt info, et Tallinnas Tondi linnaosas asuvas garaažis võib varjuda varastatud luksusauto Maserati. Auto läks jalutama 6. juunil Tamperes, kui proovisõitu teinud mees «unustas» auto tagastada,» teatas Põhja prefektuur sotsiaalmeedias.

Politseinikud hakkasid seejärel kohe infot koguma ning koos tehnilise järelevalve ameti ekspertidega sai 12. juunil selgeks, millise garaažiukse taga peidetakse umbes 100 000 eurot maksvat Maseratit.

«Oleme teinud viimastel aastatel rahvusvahelistele autovarastele puust ja punaseks, et Eesti ei ole koht, kust sõidukeid varastada ja kuhu neid tuua,» ütles kriminaalbüroo talituse juht Toomas Jervson.

Seoses kuriteoga ei ole hetkel veel kedagi kinni peetud, ent asjaosaliste väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust. Niipea kui uurijad ja kriminalistid on Maserati kohta kogu vajaliku info kätte saanud ja menetlustoimingutele punkti pannud, saadetakse auto tagasi põhjanaabritele.

Hinnalist Soome numbrimärgiga neljarattalist nähti sõitmas Harjumaal ja Tallinnas. Politsei palub kõigil neil, kel on infot auto liikumissuundade või sealt väljunud inimeste kohta, helistada numbril 112.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles