Tõrvandi metsarajalt leiti eluohtlikud traadid (10)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvandi taga metsa paigaldatud traat.
Tõrvandi taga metsa paigaldatud traat. Foto: Maario Silm

Tartumaalt Tõrvandi taga asuvast metsast avastas maastikurattur üleeile teele paigaldatud traadid. Politsei võttis asjaolude väljaselgitamiseks avastuse teinud mehega ühendust.

Maastikurattasõiduga tegelev Maario Silm kirjutas üleeile sotsiaalmeedias, kuidas ta metsateele kinnitatud traadid avastas. «Teadsin, et Tallinna kandis on selliseid asju ikka radadel leidunud, aga täna siis Tõrvandi taga metsas selline pilt: kahes kohas rajal oli üle tee tõmmatud traat. Üks ratta kõrguselt ning teine umbes pea kõrguselt,» kirjutas mees.

«Kui keegi teab, kes sellise targa ettevõtmisega tegeleb või on julge ja aus, et see üles tunnistada, siis vestleksin temaga silmast silma rahulikult hea meelega sellest, mida selline kõri kõrgusel olev traat ligikaudu 30 km/h sõitva inimesega teha võib. Ehk ei ole inimene ise enne selgitamist lihtsalt veel võimeline tagajärgedest aru saama,» märkis Silm. Ta lisas, et sõitjatel tasuks nüüd terviseradadel ja Tartu läheduses asuvatel radadel silmad tavapärasest rohkem lahti hoida.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk ütles, et politseile selle vahejuhtumi kohta avaldust laekunud ei ole, ka ei ole sellest nädalavahetusel vältel muul moel korrakaitsjatele teada antud. «Sellest hoolimata võttis politsei ise postituse tegijaga ühendust, et selgitada juhtunu üksikasju. Praegu teadaolevalt eemaldas sotsiaalmeediasse postituse teinud isik terviserajalt ohtliku traadi ja informeeris sellest kohaliku valla ametnikke,» ütles ta.

Edasi selgitab piirkonnapolitseinik juba koostöös vallaametnikega seda, kes ohtliku takistuse terviserajale paigaldas ja mis põhjusel ta seda tegi.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles