Vangi mõistetud Järvik kuulub endiselt Tallinna korrakaitsekomisjoni

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaimo Järvik süüpingis.
Kaimo Järvik süüpingis. Foto: Peeter Langovits

Esmaspäeval kokkuleppemenetluse alusel pistise võtmise eest kaheks kuuks reaalselt vangi mõistetud mupo eksjuht Kaimo Järvik kuulub tänaseni linnavolikogu korrakaitsekomisjoni.


Komisjoni kuuluva linnavoliniku Tarmo Kruusimäe sõnul teisipäeval koos istunud komisjon Järviku enda hulgast välja arvamist ei arutanud. Mupo eksjuht kuulub komisjoni kui ekspert.

Volikogu esimees Toomas Vitsut selgitas volikogu istungil linnavolinike selleteemalistele küsimustele vastates, et korrakaitsekomisjoni liikmeid saab komisjoni koosseisust välja arvata komisjoni esimehe ettepanekul. Kuna komisjoni senine esimees Andres Anvelt lahkus linnavolikogust seoses siirdumisega riigikokku, tuleb Järviku vabastamisega oodata niikaua, kuni komisjonile on valitud uus esimees.

Harju maakohus tunnistas 42-aastase Järviku esmaspäeval süüdi pistise võtmises ja 38-aastase kohtutäituri Priit Lantini pistise andmises ning Järvikule mõistis kohus karistuseks ühe aasta ja kuue kuu pikkuse vangistuse, millest ta peab reaalselt ära kandma kaks kuud, ülejäänud tingimisi kolmeaastase katseajaga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles