Video: Keskerakonna nimekirjad jagaksid vene valijad mitmesse leeri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rus.postimees.ee pakkus Lasnamäe elanikele valida, kas nad eelistaksid eelolevatel valimistel - juhul, kui Keskerakond peaks poolduma - partei praegust juhtkonda või nö potentsiaalseid lõhestajaid. Vastanute seisukohad jagunesid laias laastus kolmeks.

Kired Keskerakonna ümber ei vaibu. Liiguvad kuuldused sisemisest lõhest, pidevalt kestvatest läbirääkimistest seni veel ühtse partei liikmete vahel ja kahest võimalikust valimisnimekirjast, millega keskerakondlased lähevad valimistele.

Rus.postimees.ee pakkus Lasnamäe elanikele valida kahe hüpoteetilise nimekirja vahel. Ühte paigutasime need keskerakondlased, kes teoreetiliselt võiksid lõhenemise puhul toetada praegust partei juhtkonda ja tema ametlikke kandidaate kõrgetele kohtadele linna juhatuses (Mihhail Kõlvart, Maria Jufereva ja Taavi Aas). Teise tinglikusse nimekirja sattusid potentsiaalsed lõhestajad (Yana Toom, Edgar Savisaar ja Olga Ivanova).

Millist nimekirja eelistaksid Lasnamäe elanikud, kui lahknemine erakonna sees tõesti aset leiab? Vaadake videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles