Raivo Suviste: Urmas Ott oli suure ja laia südamega

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telemees Urmas Ott.
Telemees Urmas Ott. Foto: Peeter Langovits

Urmas Oti viimaste telesaadete «Augustivalgus» ja «Happy Hour» produtsent Raivo Suviste tõdeb, et see et Urmas Ott on väga hea saatejuht teavad kõik. «Eesti absoluutne tipp, teavad kõik, aga koore all oli soe inimene, teavad kahjuks vähesed. Väga vähesed teavad kui soe inimene ta oli. Ta oli suure ja laia südamega, oma lähedasi hoidis ta väga, nende eest võitles ta elu lõpuni.»


Miks Urmas Ott pea viimased kümme aastat vältis avalikku tähelepanu ja keeldus intervjuudest, Raivo Suviste ei tea. «Aga kindlasti polnud see poos ega argusega seotud, » arvab Suviste.

Kuigi telemaja koridoridest oli Raivo Suviste Urmas Otiga ammune tuttav, polnud nad 2003 aasta suveni, mil ETVs Urmas Oti viimase saate «Augustivalgus» tegemiseni koos töötanud. Kuigi Urmas Otiga koostööst olid paljud huvitatud, valis Ott oma viimaste saadete produtsendiks just Suviste. Miks, seda Suviste ei tea. «Pirtsutavast telestaarluse lõhnagi polnud temas. Ta oli tulemusele orienteeritud, saate planeerimise algusest alates oli ta kogu hingega asja juures. Kõik asjad, mis ametkohti on vaja, kus filmitakse jne, sai enne saate algust kokku lepitud, ootamatuid nõudmisi ta ei esitanud. Palju väiksemad staarid on temast upsakamad ja nõudlikumad. Ta elas oma saate tegemisele kaasa,» meenutab Suviste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles